Pri naročilu nad 50,00 EUR je poštnina brezplačna!

Pogoji poslovanja in politika zasebnosti

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovalnja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletno nakupovanje upravlja FIT SHOP Murska Sobota in je ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji v sistem spletne prodajalne, uporabnik pridobi uporabniško ime in geslo.Registracija uporabnika v sistem spletne prodajalne je popolnoma brezplačna. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega nakupovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

a) identiteto pravne osebe/samostojnega podjetnika (ime in sedež podjetja, matična številka)

b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev

e) pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)

f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali  vsebujejo davke in stroške prevoza

g) način plačila in dostave

h) časovno veljavnost ponudbe

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, že in koliko stane kupca vračilo izdelka

j) pojasnjen mora biti postopek ob reklamaciji, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila

Pri spletnem nakupovanju ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
  • z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu)

Ponudnik izda račun v elektronski obliki, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti.

Veljavnost ponudbe
Cene se lahko spremenijo brez predhodne napovedi. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Roki veljavnosti akcijske ponudbe so navedeni ob sami akcijski ponudbi.

Cene
Vse cene so izražene v EUR in vsebujejo DDV. Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga. V primeru, da skupni znesek naročila presega vrednost EUR 50,00, ponudnik krije stroške dostave blaga.

Računi

Naše podjetje v smislu varovanja okolja in zmanjševanja stroškov pošilja račune v elektronski obliki na mail, ki ste ga navedli ob registraciji,zato je zelo pomembno, da se prijavite z delujočim mailom. S strinjanjem z našimi splošnimi pogoji se strinjate tudi z računi v elektronski obliki.

Če želite račun v tiskani obliki, nas kontaktirajte preko spletnega kontakt obrazca.

POZOR!

OB NAROČILU SAMO IZDELKOV IZ SUPER AKCIJ, SE POŠTNINA ZARAČUNAN NE GLEDE NA ZNESEK NAROČILA V ZNESKU 3,99 EUR! Za brezplačno poštnino se seštevajo izdelki, ki niso v super akcijah!

Dostava
Ponudnik bo naročene izdelke, ki so na zalogi, dostavil kupcu v roku 7 delovnih dni od prejetja in potrditve naročila, v nekaterih primerih tudi dlje časa - izdelki in oprema MMA, ker so kompletne zaloge v tranzitu in zelo gibljive. Na podlagi vašega naročila bomo izdelke za MMA pozvedovali v skladišču dobavitelja in vam telefonsko sporočili razpoložljivost in čas dostave. V kolikor je izdelek pošel iz zaloge, vas bomo o tem obvestili. Izdelke dostavljata naša poslovna partnerja GLS in Pošta Slovenije. V primeru, da izdelka trenutrno ni možno dobaviti, vas bomo o tem obvestili in se dogovorili o novem terminu možne dobave. Kupec lahko v primeru, da izdelek ni dobavljiv takoj, naročilo tudi odpove.

Zaradi lažjih dostav, bomo pakete do 500 g dostavljali po Pošti Slovenije, težje od 500 g pa po GLS.

Po novem GLS nudi za področje Ljubljane tudi plačilo odkupnine z BA kartico. Možnost vam ponudi dostavljalec in je ni potrebno posebej omenjati ob naročilu.

Paketi oz. naročeno blago se pošilja načeloma na dan izvedenega naročila. Pogoj je le, da je naročilo potrjeno do 10.00 ure na delovni dan.

Pri nakupu blaga v vrednosti, večji od EUR 50,00 stroške dostave krije ponudnik. 

OPOZORILO STRANKAM ! Če vam dostavna služba pri nakupu nad EUR 50,00 vseeno želi zaračunati poštnino, jih opozorite, da se motijo, zahtevajte osebne podatke dostavljalca in njegovo telefonsko številko ter nas o tem nemudoma seznanite preko telefona ali e-pošti. Svetujemo vam, da v tem primeru pošiljko začasno odklonite.    

Stroški dostave pri nakupu blaga v vrednosti manjši od EUR 50,00 se obračunavajo ne glede na težo naročenega blaga v pavšalnem znesku:  3,99 EUR z vračunanim 20% ddv. Pri dostavah preko Pošte Slovenije je potrebno prišteti še 0,96 eur stroškov za plačanje položnice, s katero poravnate kupnino.

Plačilo kupnine je možno tudi z večino kartic:

BA, MASTERCARD, VISA, KARANTA, MAESTRO.

Upoštevati je, da ponudnik storitve ob plačilu s kartico zaračuna plačilo storitve provizije banke v znesku 1,43 % od vrednosti kupnine.

Reklamacija blaga in vračilo blaga
Reklamacija blaga:

Kupcu pripada pravica, da reklamira prejeto blago. Prav tako lahko reklamira tudi blago, ki je bilo uničeno ali poškodovano ob prevozu. V tem primeru ponudnik opravi zamenjavo izdelka na svoje stroške. V primeru, da je poškodba na pošiljki, nastali zaradi prevoza vidna, lahko kupec takšno pošiljko zavrne takoj pri dostavi. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Vračilo:

Kupcu pripada pravica, da v 14 dneh vrne kupljeno blago, vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa (43.d člena Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot). O odstopu od pogodbe,  mora kupec pisno obvestiti ponudnika. Zaradi narave izdelkov morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik vrne kupcu celotno kupnino bodisi s poštno nakaznico ali v primeru nakupa s kreditno kartico z nakazilom na osebni transakcijski račun kupca, najkasneje v roku 14 dni od datuma prejetja obvestila o odstopu od pogodbe.

Ponudnik lahko zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj prodajlcu.

Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga nemudoma oz. najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. 



Pomembno
Ko vračate izdelke v reklamacijo prodajalcu, morate priložiti kopijo originalnega računa. Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (priporočamo da uporabite originalno embalažo oz. drugo ustrezno varno embalažo). Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Naslov za vračilo blaga prodajalcu je FIT SHOP Cvetkova 42, 9000 Murska Sobota

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov pred izgubo, zlorabo ali nepooblaščenim dostopom v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila
- pošiljatelj mora biti jasno razviden
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
- željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati.

Ponudnik obvešča uporabnika, da z obiskom njegove spletne strani niso povezani nobeni dodatni stroški, razen stroškov, ki jih ima uporabnik sam z dostopom do spleta preko katerega od ponudnikov.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Sklepanje pogodb
Vse pogodbe med ponudnikom in uporabnikom morajo biti sklenjene v slovenskem jeziku.

Prav tako lahko uporabnik pod svojim geslom nemoteno, kadarkoli in od kjerkoli, spremlja pogodbe, ki jih je sklenil z ponudnikom v preteklem času.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo na katerega koli od instrumentov kontaktiranja z ponudnikom.

Ponudnik se obvezuje, da bo v petih delovnih dneh kupcu potrdil, da je pritožbo prejel in mu sporočil, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščati o poteku postopka.


Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

TAX FREE SHOPPING

Za vse nerezidente EU.

Ob nakupu nad 50 eur vam pripada pravica do povrnitve DDV.

DDV vam bom povrnili tudi za spletne nakupe, opravljene v naši spletni trgovini, v kolikor nam na mail creativa700@yahoo.com posredujete sledeče podatke:

1. Ime in priimek kupca,.

2. Točen naslov kupca, ki mora biti identičen tistemu v potni listini ali OI, s katerim bo kupec prestopil mejo,

3. Številko in vrsto potne listine.

 

Vašemu naročilu bomo priložili potrebno dokumentacijo za uveljavljanje povračila DDV.

Naročila vam lahko pošljemo tudi kot poštno ležeče pošiljke na pošto, ki vam je najbljižje!

Enostavno in še ceneje!

 

 

TELEFONSKA ŠTEVILKA ZA NAROČILA: 041 500 061

 

 

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

 

Varovanje zasebnosti

 

Z obiskom spletne strani

www.fit-shop.si/www.fit-shop.net

, v upravljanju Mega fit d.o.o., Cvetkova 42, 9000 Murska Sobota (odgovorna oseba za upravljanje osebnih podatkov: Tanja Erniša, direktor, telefon 041 500 061), v nadaljnjem besedilu skrajšano upravljalec, nam zaupate nekaj svojih osebnih podatkov, ki smo jih po zakonu dolžni varovati.

Če po strani samo brskate, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave (računalnika, telefona itn.) in se beleži z določenimi piškotki.

V primeru, da se odločite izpolniti določen obrazec, prijavo ali v primeru, ko želite opraviti nakup v naši spletni trgovini, nam zaupate svoje ime in priimek, elektronsko pošto in nekatere druge osebne podatke. O teh podatkih bomo podrobneje napisali v nadaljevanju tega besedila.

Varnost vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate, je za nas izjemno pomembna, saj želimo graditi na odnosu, katerega temelj je medsebojno zaupanje. Vse zbirke osebnih podatkov zbiramo, beležimo, urejamo, shranjujemo ali izbrisujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju GDPR).

V tem dokumentu so pojasnila o zbiranju, vodenju, hrambi in delitvi vaših osebnih podatkov, o vaših pravicah pri upravljanju, popravkih in izbrisu osebnih podatkov, ki ste jih preko naše spletne strani zaupali nam, o zagotavljanju varnosti zbirk osebnih podatkova in o uveljavljanju vaših pravic v zvezi z vašimi osebnimi podatki.

Varnost osebnih podatkov

Kakšne so vaše pravice?

Vaše pravice glede osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, so zapisane v tretjem poglavju GDPR in obsegajo:

1. pravico do preglednosti: vedno, ko nam posredujete podatke, vam pojasnimo, zakaj jih potrebujemo, zakaj jih bomo rabili in kako jih bomo obravnavali. To pomeni, da pred potrditvijo pošiljanja svojih podatkov veste, kaj se bo z njimi dogajalo.

2. pravica do dostopa do osebnih podatko oz. vpogled v vaše osebne podatke, ki jih imamo o vas, kot tudi pridobitev informacije ali imamo vaše osebne podatke. Imate pravico vedeti zakaj jih imamo, kaj počnemo z njimi in ali smo jih komurkoli posredovali in pravico vedeti, kako dolgo jih hranimo,

3. pravica do popravka in pravica do pozabe oz. izbrisa: vedno lahko zahtevate spremembe oz. popravek netočnosti pri vaših osebnih podatkih, ki jih imamo, lahko pa tudi zahtevate izbris osebnih podatkov. Spremembo, popravek oz. izbris vaših osebnih podatkov lahko ažurirate tudi sami v svojem uporabniškem profilu na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net

4. pravica do omejitve obdelave. Obdelava lahko pomeni zbiranje, beleženje, urejanje, strukturiranje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporabo, razkritje s posredovanjem, razširjanje ali drugačno omogočanje dostopa, prilagajanje ali kombiniranje, omejevanje, izbris ali uničenje. Uporabniki imate pravico omejiti eno ali več naštetih dejanj, pri čemer ni nujno, da zahtevate tudi izbris podatkov

5. pravica do prenosljivosti podatkov: vse podatke, ki ste nam jih posredovali in jih hranimo o vas, smo vam dolžni na vašo zahtevo posredovati v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in vi imate pravico te podatke posredovati drugemu upravljavcu

6. pravica do ugovora: uporabniki lahko zahtevate, da vaših podatkov ne vključujemo v kakršnekoli obdelave in statistične analize, pri čemer običajno ne gre za prepoznavne osebne podatke. Kljub temu imate pravico ugovora do uporabe teh podatkov

7. pravica do odločanja o avtomatiziranem sprejemanju posameznih odločitev, vključno z oblikovanjem profilov - ne uporabljamo

Profili zajemanja podatkov na www.fit-shop.si/www.fit-shop.net

 

Kakšne podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in s kom jih delimo

Dostop do podatkov, ki smo jih zbrali na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net, je omogočen izključno upravljavcu. Nobenih osebnih podatkov, ki ste nam jih prostovoljno zaupali po elektronski ali drugi poti, ne delimo z nikomer, jih ne posojamo ali prodajamo.

Uporabljamo jih izključno za komunikacijo z vami oziroma za to, da izpolnimo razlog, zaradi katerega smo jih potrebovali (redno obveščanje o novostih, akcijah ipd., pošiljanje kupljenih artiklov). Podatke posredujemo tretjim osebam le, ko je to nujno za uresničitev vašega naročila (recimo pošiljanje kupljenih artiklov). Posredujemo jih le Pošta Slovenije d.o.o.

Razen če izrecno ne dovolite, vam lahko občasno pošljemo sporočilo o akcijah, novih izdelkih ali o spremembi politike zasebnosti. Vse te nastavitve lahko uredite v vašem profilu na www.fit-shop.si/www.fit-shop.net.

Pozor: ko po elektronski poti z nami nakupujete, se podatki (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov, vsebina nakupa) shranijo v našo bazo računovodskih podatkov. Dokumente, kot so računi in predračuni, smo kot poslovni subjekt dolžni hraniti, zato teh podatkov ne moremo in ne smemo izbrisati. Doba hranjenja le-teh je 10 let. Z nakupom na preko naše spletne strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net se hkrati strinjate, da vam račune pošiljamo preko elektronske pošte v elektronski obliki. 

Podrobno predstavljamo profile zajemanja podatkov.

Profil 1. Prejemanje e-novic

Katere podatke posredujete za prejemanje e-novic?

Za prejemanje e-novic nam posredujete ime in priimek (oboje opcijsko) ter e-naslov (obvezno).

Zakaj potrebujemo te podatke?

Elektronski naslov potrebujemo, saj vam sicer ne moremo poslati elektronskih novic, ime in priimek, če nam ga zaupate, uporabljamo za personalizacijo e-novic tako, da vas nagovorimo po imenu.

Koliko časa hranimo te podatke?

Te podatke hranimo, dokler se od e-novic ne odjavite (odjavite se lahko v vašem profilu na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net). Po odjavi se podatki ne uporabljajo več, ostanejo pa v bazi.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje?

Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem.

Kako obdelujemo in uporabljamo te podatke?

Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo  privolitev nanje ob registraciji, za pošiljanje elektronskih novic pa uporabljamo našo spletno stran, kjer so vaši podatki shranjeni. Uporabljamo jih za pošiljanje elektronskih novic in jih drugače ne obdelujemo. Ko elektrosnka sporočila na vaš naslov ne moremo dostaviti (če je vaš e-nabiralnik poln, če e-nabiralnik ne obstaja več ali če ste nam posredovali napačen e-naslov), vas izbrišemo iz baze.

Profil 2. Podatki za online nakupovanje

Katere podatke posredujete za naročanje v naši spletni trgovini?

Pri nakupih v spletni trgovini potrebujemo več vaših osebnih podatkov, in sicer ime, priimek, celoten poštni naslov, telefon in elektronski naslov. 

Zakaj potrebujemo te podatke?

Vse te podatke potrebujemo zato, da lahko realiziramo dostavo naročenega izdelka. Ime, priimek, naslov in telefonsko številko potrebujemo za dostavo, elektronski naslov pa za potrdilo o nakupu, pošiljanju računa  in nadaljnjo komunikacijo, če bo potrebna.

Koliko časa hranimo te podatke?

Te podatke hranimo, saj gre za podatke na uradno izdanih računih, ki smo jih dolžni hraniti.

Ali te podatke delimo s kom in kdo ima vpogled vanje?

Podatkov ne delimo in ne dovolimo vpogleda nikomur, ki ni v delovnem razmerju z upravljavcem.

Pošiljanje in dostavo kupljenih izdelkov za nas opravljajo naši poslovni partnerji (Pošta Slovenije – Pošta Slovenije, d.o.o.). Priskrbeli smo si njihovo izjavo, da vaših podatkov ne obdelujejo za nič drugega razen izvirnega namena: da paket pride do vas.

Kako obdelujemo in uporabljamo te podatke?

Za sprejemanje vaših podatkov uporabljamo interno spletno skripto na spletni strani fit shop.  Za izstavitev računa uporabljamo program e-racuni.com. Uporabljamo jih izključno za namene spletne prodaje in jih ne obdelujemo na druge načine. 

Dodatno o vaši zasebnosti

Statistike o spletni strani

Statistične podatke o obiskovalcih spletne strani merimo anonimno. 

Povezave na druge spletne strani

Spletna stran www.fit-shop.si/www.fit-shop.net lahko občasno objavi tudi povezavo na neko drugo spletno stran. Če obiščete drugo spletno stran, tam velja njihova politika zasebnosti. Priporočamo, da na vsaki strani, na katero pridete, preverite, kako zagotavljajo pravice glede varstva vaših osebnih podatkov.

Varnost prenosa in hranjenja podatkov

Spletna stran www.fit-shop.si/www.fit-shop.net ima vgrajen varnostni certifikat SSL, ki ga je izdala organizacija  Lets Encrypt. Ta certifikat zakodira sporočila med spletno stranjo in uporabniki in s tem zagotavlja varno komunikacijo na medmrežju. Da je certifikat nameščen, lahko preverite sami na vrstici s spletnim naslovom: levo od naslova www.fit-shop.si/www.fit-shop.net je prikazan znak zelene ključavnice, pri nekaterih brskalnikih piše tudi »secure«. Poleg tega vidite, da se naslov spletne strani začne https://. Črka »s« pomeni varno povezavo. 

Tudi potem, ko ste nam prek spleta varno poslali svoje podatke, z njimi ravnamo skrbno. Dostop do njih imajo samo pooblaščeni sodelavci podjetja Mega fit  d.o.o. in naš pogodbeni obdelovalec podatkov Pro-ing, Robert Kološa s.p, Štefana Kovača 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota in samo za opravila, ki so nujno potrebna pri njihovem delu (izdajanje računov, pripravljanje pošiljk, služba za pomoč uporabnikom, vzdrževanje spletne strani). Strežniki, na katerih so shranjeni vaši osebni podatki, so na varnem in zaščiteni.

Piškotki

Na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net za optimalno delovanje uporabljamo piškotke. To so majhne datoteke, ki jih vaš brskalnik namesti na vaš računalnik, s tem pa izboljša vašo izkušnjo. Na primer: piškotek lahko omogoči, da se vam ni treba vsakič znova prijavljati na neko spletno stran (če ste tako želeli). Piškotki omogočajo tudi spremljanje obiskanosti strani zato, da jih lahko uredimo tako, da bodo bolje služile svojemu namenu. Uporaba piškotkov nikoli ne pomeni, da upravljavcu kakorkoli posredujete svoje osebne podatke oziroma podatke, po katerih bi lahko prepoznali, kdo ste.

Piškotek in trajanje Zakaj se namesti?
   
AID (18 mesecev) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_utma (2 leti) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_utmb (30 minut) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_utmc (do konca vašega obiska strani) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_utmt (10 minut) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_utmz (6 mesecev) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
   
_ga (2 leti) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_gat (do konca vašega obiska strani) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
_gid (1 dan) Google Analitika - statistika ogledov spletne strani. Piškotke namesti Google Analytics za spremljanje analitičnih podatkov o obiskih na spletni strani. 
   

  

Kako lahko uveljavite svoje pravice glede zasebnosti?

V vsakem trenutku lahko zahtevate vpogled v zapis o vaših podatkih, popravek, izbris iz baze ali uveljavljate katerokoli od omenjenih pravic oz. s tem upravljate in preverjate v vašem uporabniškem profilu na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net.

Če ste prijavljeni na e-novice, ki jih ne želite več prejemati, lahko to storite v nastavitvah v vašem uporabniškem profilu na spletni strani www.fit-shop.si/www.fit-shop.net. 

Pri vseh ostalih pravicah, vprašanjih ali dvomih oziroma če želite uveljavljati katerokoli od svojih pravic, izhajajočih iz Splošne uredbe o varstvu podatkov, vas vljudno vabimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo na info@fit-shop.si

Zaradi preprečevanja zlorab in zagotavljanja zanesljive identifikacije bomo lahko od vas zahtevali dodatne podatke. Če vas ne bomo mogli zanesljivo identificirati, lahko ukrepanje tudi zavrnemo. Na vaše zahteve bomo odgovorili v najkrajšem možnem času ali najkasneje v dveh tednih po vašem zahtevku.

Imate tudi pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu, če menite, da z obdelavo vaših podatkov kršimo Splošno uredbo o varstvu podatkov.

 

Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@fit-shop.si